Chocolade pudding met crunchy topping
Plant-based chocolade pudding met heerlijke crunchy topping!
Bereidingswijze
- Pak de steelpan en zet deze op de keukenweegschaal
- Schud het blikje kokosmelk goed en leeg deze volledig in de steelpan
- Voeg hier de cacaopoeder en Orangefit Protein aan toe
- Zet de steelpan op het vuur en zet hem op middelhoog vuur
- Meng de maizena met 125 ml amandelmelk en kluts dit tot een papje
- Zodra het mengsel kookt voeg je er het maizena papje aan toe
- Roer met een garde twee minuten in de steelpan
- Zet het vuur laag en voeg de chocolade, vanille extract en agavesiroop toe
- Roer dit door en laat 1 minuut zachtjes pruttelen
- Verdeel het mengsel over drie glaasjes en zet deze in de koelkast
- De pudding wordt dikker zodra deze afkoelt, geef hem minimaal zes uur de tijd
Voor de topping
- Doe alle ingrediënten in een keukenmachine/sterke blender tot een kleverige substantie
- Verdeel het mengsel zodra de pudding opgestijfd is over de drie glaasjes
Voedingswaarde (1/3)
- Energie - Kcal: 399
- Koolhydraten: 33,8g
- Vetten: 22g
- Eiwitten: 12,8g