Mini plant-based bounty cheesecakes
Wat krijg je als je bounty en cheesecake op een gezonde manier met elkaar combineert? Wij hopen een heleboel blije gezichten. Enjoy!
Benodigdheden
- Week de cashewnoten 7/8 uur in water
- Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
- Verdeel de papieren muffinvormpjes over het muffinblik
- Verspreid het mengsel van de bodem over de vormpjes
- Maak de keukenmachine schoon
- Doe de ingrediënten voor de cheese in de keukenmachine
- Verdeel het mengsel van de cheese over de bodem
- Zet in de vriezer
Na een uurtje kan je de bovenste laag eroverheen doen
- Smelt de ingrediënten voor de chocoladelaag in een steelpannetje of in de magnetron
- Verdeel over de cheesecakes
- Stop ze terug in de vriezer
Na een klein half uurtje kan je er van genieten!
Voedingswaarde (1/12)
- Energie - Kcal: 224 kcal
- Vetten: 15,4g
- Koolhydraten: 12,9g
- Eiwitten: 7g